روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

جمعه ۱۳ تير ۱۳۹۹ July 03 , 2020
ZAYANDEROUD ONLINE
بستن

بادمجان فنری

  • کد خبر 3170
  • تاریخ خبر ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

مواد لازم: بادمجان  ۳عدد، گوشت چرخ کرده  ۳۰۰گرم، فلفل قرمز  یک قاشق چای‌خوری،پیاز  ۲عدد، نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم، گوجه فرنگی  ۵۰۰گرم، سیر  ۲حبه، روغن  ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه: ابتدا تمام طول بادمجان را با چاقو برش عمیق می‌دهیم؛ به‌طوری که بادمجان ها متلاشی نشوند. سپس بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار داده و پس از این مدت آنها را می‌شوییم و در آبکش قرار می دهیم. یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ شده رنده می‌کنیم و فلفل قرمز، کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد، اضافه و با دست مخلوط می کنیم؛ سپس درون برش ها را با گوشت پر کرده و آنها را کمی سرخ می کنیم. پس از این مرحله یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آنها می ریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها بخارپز شوند. یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می‌دهیم؛ سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در مرحله آخر گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می‌دهیم و صبر می‌کنیم یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
 

ارسال دیدگاه

نظر شما در مورد این خبر چیست

چند رسانه ای

اخبار از نگاه دوربین
بدرقه یاران خرازی

چشممان به جمالت روشن شد

نمايشگاه نقاشي معلولين

 رونمايي ازكشفيات مرصاد26

فوران های آتشفشانی  ۲۰۱۸

رژه ناوگان آتش نشانی

سردیس شهیدان خرازی وغازی

آیین باز گشایی مدارس