روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ April 11 , 2021
ZAYANDEROUD ONLINE
بستن

چند ترفندجالب آشپزی

  • کد خبر 14738
  • تاریخ خبر ۱۳۹۹/۱۲/۱۷

چند ترفند برای انجام دادن کار‌های آشپزخانه را در این مطلب وب گردی دنبال کنید.

برخی از کار‌های خانه و آشپزی به زن یا مرد بودن شخص ربطی ندارد و لازم است همه آن‌ها را یاد بگیرند، در اینجا چند ترفند برای انجام کار‌های آشپزخانه برای شما گرد آوری کرده ایم که می‌خوانید:
۱. کباب کردن برگر
کباب کردن برگر کاری است که مرد‌ها هم انجام می‌دهند؛ بنابراین اگر دوست دارید مثلا همبرگر آبدار و خوشمزه‌ای درست کنید بد نیست بدانید که با یک تکه یخ کارتان راه خواهد افتاد
چند ترفند آشپزی
۲. نگهداری از موز
برای تازه نگه داشتن موز فقط کافیست دور ساقه آن سلفون بپیچید تا چندین روز بیشتر از حالت عادی سالم بماند و سیاه نشود.
چند ترفندجالب آشپزی
۳. پوست کندن سیر
برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می‌شود.
 
چند ترفند آشپزی
۴. پوست کندن زنجبیل
بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است.
 
چند ترفند آشپزی
۵. ماهی را روی برش‌های لیموترش کباب کنید
وقتی ماهی را روی گریل می‌گذارید به سطح آن می‌چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می‌دهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه می‌کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیمو‌ها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می‌بخشند.
 
چند ترفند آشپزی
۶. گرم کردن پیتزا
وقتی پیتزا را در مایکروفر گرم می‌کنید، خشک می‌شود و دیگر طعم تازگیِ اولیه خود را ندارد. اما می‌توانید با قرار دادن یک لیوان پر از آب در کنار پیتزا، آن را در مایکروفر گرم کنید و از نرم و تازه بودنش مطمئن باشید.
 
چند ترفند آشپزی
۷. برش دادن گوجه‌فرنگی گیلاسی
گوجه‌فرنگی‌ها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آن‌ها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آن‌ها را ببرید.
چند ترفند آشپزی
۸. خرد کردن پیاز
برای اینکه هنگام خرد کردن پیاز اشک از چشمانتان سرازیر نشود توصیه می‌کنیم حتما آن را در فریزر بگذارید تا مواد شیمیایی نیمه سمی آن که عامل اشک آمدن هستند از بین بروند.
چند ترفند آشپزی
۹. دم کردن چای
چای با رنگ‌های مختلف زمان‌های متفاوتی برای دم کشیدن دارند.
چای سفید را باید در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای زرد را باید در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای سبز را باید در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چای اولانگ (چینی) را باید در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گرادی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دم کنید و سپس بنوشید.
چند ترفند آشپزی
۱۰. تخم مرغ
برای برداشتن پوست‌های ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ی آن استفاده کنید.
چند ترفند آشپزی
۱۱. خرد کردن مرغ
برای پوست کندن و خرد کردن مرغ به جای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.
چند ترفند آشپزی
۱۲. پخت بوقلمون
اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، می‌توانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.
چند ترفند آشپزی
۱۳. خنک کردن نوشیدنی‌ها
برای اینکه نوشیدنی شما سریع‌تر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
چند ترفند آشپزی
۱۴. تازه نگه داشتن کوکی
برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می‌گیرد و برای زمان طولانی‌تری تازه می‌ماند.
چند ترفند آشپزی
منبع: صدا و سیما
 

 

ارسال دیدگاه

نظر شما در مورد این خبر چیست

چند رسانه ای

اخبار از نگاه دوربین
بدرقه یاران خرازی

چشممان به جمالت روشن شد

نمايشگاه نقاشي معلولين

 رونمايي ازكشفيات مرصاد26

فوران های آتشفشانی  ۲۰۱۸

رژه ناوگان آتش نشانی

سردیس شهیدان خرازی وغازی

آیین باز گشایی مدارس