
براساس مطالعاتی که صورت گرفته است، دانشمندان امید دارند با شروع فصل گرما به پایان کرونا نزدیک شویم.
براساس مشاهدات و تجربههای به دست آمده از ویروسهای کرونا در سالهای قبل و هم چنین آنفلوانزا که شباهت بسیاری به ویروس کرونا دارد، این ویروسها با شروع فصل گرما یا از بین میروند و یا به میزان بسیار اندکی شایع میشوند؛ بنابراین دانشمندان امید دارند با فرارسیدن فصل گرما ویروس کرونا نیز ضعیف شده و از بین برود.
طبق مطالعاتی که بر روی تمام کرونا ویروسها انجام گرفته است، این ویروسها در ماه فوریه شیوع پیدا کرده و در فصل تابستان رو به نابودی میروند. مطالعات دیگری نیز نشان میدهد که کرونا ویروسها الگویی فصلی دارند.
اما با توجه به جدید بودن بیماری کووید-۱۹ و سرعت بالای شیوع و همه گیری آن، نباید به این تجربیات اکتفا کرده و با قطعیت از نابودی ویروس در فصل تابستان سخن گفت. این تنها یک فرضیه بر اساس تجربیات گذشته است، در حالی که ممکن است کووید-۱۹ بر خلاف ویروسهای هم خانواده خود رفتار کرده و با گرمتر شدن هوا نیز از بین نرود؛ بنابراین اکتفا به این مطالعات و رعایت نکردن نکات مهم برای پیشگیری از شیوع وسیع ویروس، میتواند فاجعه انسانی ایجاد کرده و ما را از کنترل و مهار این ویروس ناتوان سازد.
تنها کاری که در حال حاضر و با توجه به نبود درمان قطعی و واکسن برای کرونا میتوان انجام داد، پیشگیری از ابتلا به آن و انتقال ویروس به افراد دیگر با نادیده گرفتن اصول بهداشتی است. تا زمانی که درمانی برای این ویروس پیدا نشده است، نباید با خیال راحت و با استناد به تجارب قبلی رفتار کرد؛ چرا که ممکن است کرونا رفتاری متفاوت از خود نشان دهد.
ارسال دیدگاه
نظر شما در مورد این خبر چیست